Gårdsutsalg

Kjekjøtt
Vi selger vanligvis hele eller halve kje delt etter eget ønske. Et helt kje veier vanligvis 13 – 18 kg. Pris kr 175,- pr kg.
 
Når du bestiller kan du velge en av følgende alternative delemåter;
 
Findelt
Lår:                       Helt (til steik)
Bog:                       I skiver
Rygg:                      Koteletter (halve koteletter på halvt dyr)
Side, slagside og mørbrad: I biter (til grytekjøtt)
Nakke og bryst:            I biter (til grytekjøtt)
 
Alternativ 2: Delt
Lår:                       Helt (til stek)
Bog:                       Helt (til steik)
Rygg:                      Carre av fremre del og koteletter av bakre del
Side, slagside og mørbrad: I biter (til grytekjøtt)
Bryst og nakke:            I biter (til grytekjøtt)
 
Alternativ 3: Grovdelt
Hel forpart (bog, bryst og nakke)
Hel mellompart (sadel, side og slagside)
Hel bakpart (lår og mørbrad)
 
Kjøttet leveres i eske direkte fra slakteriet.
 
Periodevis har vi stykningsdeler for salg;
Helt lår:                  210 kr pr kg
Hel bog:                   175 kr pr kg
Koteletter:                250 kr pr kg
Grillribbe:                120 kr pr kg
Grytekjøtt med bein:       150 kr pr kg
 
Spennende oppskrifter finner du her.
 
Skinn
Skinn av geit eller kje fra kr. 800,-.
 
Bestilling og betaling
Bestill kjøtt ved å sende en e-post til vidar@boergoat.no. Vi noter din bestilling og tar nærere kontakt når kjøttet kan hentes hos oss.
 
Betaling med VIPPS når varene hentes.

Alle priser er inkl. mva.